Teltudlejning i København

TeltTilFest.dk udvider teltudlejningen til København. Udlejningsfirmaet har gode pakketilbud til jer, der skal leje telt, gulv, stole eller borde til den store festdag. 

Vi udvider vores teltudlejning fra Greve og Tune til nu også at tilbyde teltudlejning i København. Vi udlejer
partytelte i forskellige størrelser, så det kan matche dit ønske, uanset om du søger et partytelt til din konfirmation, dit svendegilde, dit bryllup eller til den store havefest for dine gæster.

TestTilFest.dk står altid klar til at hjælpe dig med at skabe de bedst mulige rammer for festen med partytelt i København.

Hvis du er på udkig efter et partytelt, så udlejer vi nedenstående størrelser – med eller uden opsætning:

Desuden har vi løsningen så vi kan skræddersy et telt til Jer. Vi har telte fra 3 meter i bredden op til 9 meter og næsten så langt som i ønsker. Se mere under vores “Telte med opsætning”

Gør festen bedre med et pakketilbud

Du står og skal holde en stor fest – måske er det din konfirmation, måske dit bryllup eller en helt tredje ting. Men du har endnu ikke fundet ud af, hvordan rammerne til festen skal være. Det er her, hvor vi kommer ind i billedet. Vi udlejer ikke bare telte til havefester. Vi har altid gode pakketilbud, som du frit kan vælge i mellem.

I pakkerne er alt det du skal bruge til at skabe gode rammer for din fest. De inkluderer både telt, gulv, borde og stole. Teltene kan du som sagt leje i forskellige størrelser, afhængigt af hvor meget plads du har i din have. Gulvet er en fordel, når det kommer til en fest i telt. Det holder på varmen, så den ikke forsvinder ned i jorden, og samtidig slipper du for, at fugten trækker sig op i teltet. Og for dem med hvide sko på, er det naturligvis rart ikke at skulle danse på græsplænen.

Skal I sidde og spise mad eller bare have mulighed for at sidde og tale omkring et bord i løbet af aftenen, så er borde og stole et must. Men der kan du tage det helt roligt, for det udlejer vi naturligvis også sammen med teltet og gulvet. Med andre ord skaber vi rammen for en god fest hos dig.

Gør festen lidt bedre

Når du lejer telt hos os, har vi altid nogle gode pakketilbud du kan vælge mellem. I de pakker er alt inkluderet: Telt, gulv, borde og stole.
Med gulv i teltet, så forsvinder varmen ikke ned i jorden, og fugten trækker ikke op i teltet.
Ud over det har du muligheden for at leje lyskæder samt varmeblæsere, så festen kan fortsætte ud på de sene aftentimer.

Lys og varme til partyteltet i København

Når du har besluttet dig for at leje telt, gulv, borde og stole, så har du rammen for et brag af en fest. Men teltet skal naturligvis udsmykkes, inden dine gæster kommer på besøg. Hos os har du også mulighed for at leje lyskæder, så du får noget lys på teltet. Derudover skal dine gæster ikke fryse, når festen rammer de sene timer. Vi udlejer også varmekilder, så du kan varme teltet op, hvis det skulle blive koldt i løbet af aftenen.

Afhentning og levering i København

Du sørger som udgangspunkt selv for afhentning, opsætning, nedtagning og aflevering ved leje af vores telte. Alle dele af teltet er tydeligt markeret, så det er nemt for to personer at sætte det op. Det tager cirka to timer afhængigt af teltstørrelsen.

Vores lager ligger i Tune, så afstanden er ikke lang, hvis du skal holde en havefest. En lejeperiode vil være fra onsdag aften og frem til mandag aften. På den måde forsikrer vi dig, at du har god tid til både at opstille og nedtage teltet i god ro og orden. Du slipper for at gøre det med de slemmeste tømmermænd, og du kan gøre det i dit eget tempo. Det er vigtigt, at du sørger for, at teltet er tørt, når det pakkes sammen.

Har du ikke selv mod på at sætte teltet op, så udlejer vi også telte med opsætning. Her udlejer vi både telte med og uden gulv. Ønsker du at leje med opsætning, så tager vi en kørselspris på 6,50 kr. pr kørt kilometer, og det er både ud og hjem både ved levering og afhentning af teltet.

Kun et opkald væk

Hvis du står med problemer med vores produkter i lejeperiode, så tvivl aldrig med at give os et opkald. Vi er opsatte på at give dig den bedst mulige oplevelse, så vi vil altid forsøge at finde en løsning på dit problem, så du får den bedste havefest!

Vi står til din rådighed ved teltudlejning i København, og du kan allerede kontakte os i dag for et tilbud.