Alexa Seleno
@alexaseleno

Leje af toiletvogn og badevogn

Toiletvogn leje

Har du brug for at leje en toiletvogn? Uanset om du renoverer dit badeværelse eller er vært for en stor forsamling, vil leje af en toiletvogn eller en badevogn være den perfekte løsning, når almindelige toiletter og badeværelser ikke er tilgængelige. Alene på bare 6 ugers renoveringstid kan disse mobile badeværelser gøre livet lettere ved at give adgang til faciliteter som toiletter med skylning og bad, samt vaskemaskine/tørretumbler, uanset hvor der er behov for dem. Og med udlejning af toiletvogne i København, på hele Sjælland og på Fyn, har det aldrig været nemmere at leje en toiletvogn i nærheden af dig.

Bestil online, eller giv os et kald på 71998969.
Toiletvogn leje udlejning

Hvor meget koster en toiletvogn eller en badevogn at leje?

Planlægger du at renovere dit badeværelse? Leje af en toiletvogn/badevogn er den praktiske måde at gøre det på! I gennemsnit kan du forvente priser på mellem 75 kr. eks. Moms pr. dag for luksus badevogn med brusekabine. Det løber op i ca. 3.570-5.040 kr. over 6 uger – en investering, der sikrer, at ingen i familien har problemer med at få deres daglige rutiner gjort uden forstyrrelser, mens renoveringen finder sted. Så lad være med at udsætte det længere – lej dig nogle praktiske sanitetsløsninger allerede i dag.

Leje af badevogn og toiletvogn – Er der regler der skal følges?

Såfremt du skal afholde et stort arrangement, event, firmafest, bryllup, konfirmation eller fødselsdag, og dine gæster ikke skal i stå i lang kø til toilettet, er det en god mulighed at leje en toiletvogn hos TeltTilFest.dk Aps.

Når du lejer toiletvognen eller badmobilen, skal den placeres på din egen matrikel, og må ikke stilles op på offentlig vej eller på fortovet, da dette ikke er lovligt.

Til hvilke begivenheder kan du bruge en toiletvogn?

Toiletvogne er praktiske til mange forskellige lejligheder! Uanset om du er vært for en stor begivenhed og har brug for ekstra toiletfaciliteter, eller om du bare har brug for midlertidig løsning, mens din ejendom gennemgår nogle VVS-renovering. Toiletvognen gør livet lettere.

Der er altid brug for toiletter, når mennesker samles, eller når man ikke har adgang til det normale badeværelse/toilet pga. en husstandsrenovering. Toiletvogne fås både med, og uden bad, vaskemaskine og tørretumbler.

Kun fantasien sætter grænser for hvornår toiletvogne kan benyttes. Mulighederne er uendelige.

Lej Toiletvogn eller badevogn ved renovering

Renovering af et hjem er ikke nogen let opgave – uanset hvor organiseret og forberedt du tror, du er, er det stadig en besværlig proces, og det kan tage måneder eller endda år at gennemføre. En af de vanskeligste dele at tage fat på er badeværelset, især hvis hele boligen skal have gulv. Det betyder, at det kan være ret svært at få adgang til en basal nødvendighed som et toilet uden en ekstra mobilitetsløsning. Heldigvis findes der toiletvogne, der er specielt designet til denne type situationer, så du ikke behøver at lide længere end nødvendigt, mens dit hjem får sin velfortjente oprydning.

Lej Toiletvogn ved udendørs arbejde

Det er vigtigt at have kontrol over adgangen til badeværelset under et større byggeprojekt eller en haveomlægning. Toiletvogne er den perfekte løsning, der giver arbejderne bekvemmeligheden af et toilet uden det rod og besvær, der følger med at bruge dit eget toilet. Ikke alene er der ofte en del rengøring og oprydning, når der udføres udendørs arbejde, og men de holder også styr på, hvad der bringes ind og fjernes fra byggepladsen. Det gør det nemmere at redegøre for alt, hvad der er tabt eller beskadiget, mens arbejdet udføres. At vælge at investere i en toiletvogn til store projekter kan vise sig at være den bedste beslutning, du træffer.

Vi er selvfølgelig medlem af Brancheforeningen Danske Festudlejere