Udlejning af elegant service og serviceudlejning i København

Serviceudlejning København

TeltTilFest.dk står for kvalitet, når det gælder serviceudlejning i København og omegn.

Vi går ikke på kompromis med hverken renligheden eller stilen på service. Derfor er alt vores service nyt og moderne – se evt. vores Lyngby tallerkener, guldbestik, krystalglas. Der er noget for enhver smag.

Det er nemt at bestille – du klikker blot på varen, og skriver det antal du skal bruge, samt en dato for eventet – så kontakter vi dig, og sørger for resten.

TeltTilFest.dk tilbyder en fantastisk, skræddersyet service, der gør dine særlige lejligheder endnu mere mindeværdige.

Med lager i Greve på Sjælland tilbyder vi udlejning af service på hele Sjælland og i København – perfekt til bryllupper, konfirmationer, babyshowers eller fødselsdage.

Sørg for, at enhver begivenhed bliver ekstraordinær med hjælp fra TeltTilFest.dk Serviceudlejning.

Bestil online, eller giv os et kald på 71998969.

Skal du holde en fest eller et event i København?

Så behøver du ikke lede længere – vi dækker alle dine festbehov mht. service udlejning. Uanset om det er serveringstallerkener til buffet-stil eller service til komplet 3 retters menu (forret, hovedret og dessert), har vores udlejning alt fra bestik til glas (vandglas, rødvinsglas, hvidvinsglas) til smukke porcelænsserier – herunder kaffekopper med underkopper.

Vores flotte Lyngby porcelæn er perfekt til bryllupper, konfirmationer og middage, hvor du gerne vil forkæle dine gæster med luksusservice – herunder leje af guldbestik og krystalglas.

Vores Base-porcelæn er meget velegnet til større forsamlinger, herunder firmafester, events – ja faktisk alle slags selskaber til enhver lejlighed.

Skab den perfekte opsætning til din særlige begivenhed med TeltTilFest.dk Serviceudlejning Vores store udvalg og professionelle opvaskelinje, gør det nemt at skabe en smuk og unik borddekoration på ingen tid. Vi leverer kvalitets serviceudlejning på hele Sjælland til bryllupper, konfirmationer, babyshower fødselsdage – eller enhver form for sammenkomst du kan tænke dig. Lad os hjælpe dig med at gøre enhver lejlighed til noget virkelig mindeværdigt!

Skal jeg selv vaske op?

Spring den kedelige opgave med at vaske opvasken i hånden efter dit næste arrangement over. Med store mængder, der skal rengøres, kan moderate opvaskemaskiner bare ikke følge med. For at få en nemmere løsning kan du blot lægge glas og afskyllede tallerkener tilbage i deres respektive beholdere og kasser – det er en hurtig proces, der betyder at du ikke skal tænke på opvasken.