Alexa Seleno
@alexaseleno

Udlejning af borde og stole og bord bænkesæt i København og på Sjælland

God siddekomfort betyder alt for dine gæster!

TeltTilFest.dk sørger for at du har de nødvendige siddepladser, du har brug for til enhver lejlighed – lige fra store firmaarrangementer til fødselsdagsfester og bryllupper. Vores udlejning af borde og stole er meget populært til alle former for begivenheder.

Nyd et stressfrit arrangement med TeltTilFest.dk’s nemme udlejningsservice, med både levering og afhentning af materiellet. Vi har et bredt udvalg af borde og stole der passer til enhver fest.

Gør festen til noget helt særligt, og sørg for at dine gæster sidder godt og komfortabelt på en af vores flotte stole.

Bestil online, eller giv os et kald på 71998969.
Udlejning af borde og stole

Udlejning til både store og små arrangementer i København og på Sjælland

Har du brug for at benytte vores udlejning af borde og stole, kan vi hjælpe dig med dette. Med vores lager i Greve, udlejer vi til København, Greve, Roskilde og Køge – ja vi udlejer på hele Sjælland.

I vores sortiment har vi både lækre polstrede banquetstole, som er komfortable at sidde på i flere timer, samt stabelstole, hvide bryllupsstole, klapstole og bord/bænkesæt. Vi tilbyder også både runde borde, cafeborde og aflange banquetborde, som er et hit til enhver fest. Det er nemt hos TeltTilFest.dk hvor vi selvfølgelig også leverer bordene og stolene til dig.

Alle vores borde er med foldeben, så der er meget nemme at stille op, og klappe sammen igen.

Bord/bænkesæt

Uanset om du skal være vært for en festival, holde en udendørs sammenkomst eller endda holde dit drømmebryllup – TeltTilFest.dk har det perfekte bordbænkesæt til enhver lejlighed! Vores alsidige udvalg tilbyder både kortsigtede og langsigtede løsninger, så uanset hvad dit arrangement er, vil det se godt ud med vores velassorterede udvalg af bord/bænkesæt i professionel kvalitet.

Få det bedste fra begge verdener med vores bordbænkesæt! De kan ikke kun prale af en smuk æstetik, men også funktioner, der gør dem praktiske og forberedt til alt slags vejr. Vores sammenklappelige bord/bænkesæt gør det nemt at stable og opbevare dem, mens lakbehandling giver ekstra beskyttelse mod dansk regn eller anden fugt – husk blot at opbevare dem et tørt sted, når de ikke er i brug, så træet ikke misfarves med tiden.

Hvad koster det at leje borde og stole?

Hos TeltTilFest.dk har vi både stabelstole og foldestole der udlejes for kr. 15 pr. stk inkl. moms. Såfremt du ønsker lidt mere luksus, har vi vores komfortable banquetstole for kr. 25 og de meget elegante og flotte hvide polstrede stole, der ofte benyttes til bryllupper. Vi har aflange banquetborde fra kr. 65, og cafeborde og runde borde, som også altid er et hit til alle slags fester.

Såfremt du ønsker et mere råt og naturligt udtryk, kan vi tilbyde bord/bænkesæt, som de seneste par år, er blevet meget populære, pga. at de frembringer en mere uhøjtidelig stemning til festen. Det rå look passer perfekt sammen med elegant borddækning.

Alle vores borde er praktiske med foldeben, og er fremstillet af letvægtsplast. Vægten er kun 13 kg, så de er også nemme at flytte rundt på.

Kan I også hjælpe med duge til bordene?

Vi kan selvfølgelig også hjælpe med duge til bordene. Vores team er her for at sikre, at alt går glat, og vi vil gerne sørge for, at dit arrangement bliver perfekt. Vi har et bredt udvalg af farver, stoffer og størrelser til rådighed, som helt sikkert vil give et ekstra specielt touch til enhver festlig lejlighed. Hvis du er i tvivl om, hvilke duge der vil være bedst, hjælper vi dig med glæde til at vælge noget, der passer til den atmosfære, du går efter. Lad os vide, hvad du har brug for, så tager vi os af det. Vi har både runde stofduge, samt luksusduge i Evolin-serien fra Duni.

Udlejning af borde og stole i København

Det kan være svært at afholde et arrangement i København uden de rigtige møbler. Uanset om det er et bryllup eller et firmaarrangement, er det vigtigt at leje borde og stole for at sikre, at gæsterne har masser af siddepladser. Heldigvis leverer TeltTilFest.dk både borde og stole i hele København med et bredt udvalg af størrelser og stilarter, der passer til enhver form for sammenkomst. Vores løsninger er budgetvenlige, vi tilbyder også venligt og professionelt personale til at hjælpe med at opstille og levere borde og stole lige til din dør. Du behøver kun et enkelt opkald for at gøre din drømmebegivenhed eller event til virkelighed!

Leje af borde og stole på Sjælland

Udlejning af borde og stole på Sjælland kan være en ideel løsning for dem, der er vært for en særlig begivenhed, såsom et bryllup, en fundraiser eller andre sammenkomster. Den omkostningseffektive mulighed for at leje giver folk mulighed for at nyde godt af kvalitetsartikler til en overkommelig pris. TeltTilFest.dk leverer holdbare borde og stole, der er nemme at transportere og opstille. Udlejning af borde og stole er muligt med en række forskellige størrelser og designs, der passer til ethvert behov. Uanset om du planlægger en stor banket eller en intim sammenkomst, er leje af borde og stole et fremragende valg til enhver lejlighed.

Kan jeg leje stole til mit bryllup?

Det kan være overvældende at planlægge et bryllup, så det er ikke underligt, at brudepar ofte søger hjælp til visse aspekter. Hvis du spekulerer på, om du kan leje stole til dit bryllup, er svaret ja! Hos TeltTilFest.dk har vi specialiseret os i stoleudlejning til specielle arrangementer. Ved at søge i vores afsnit for borde og stole vil du få et stort udvalg af muligheder, der passer til din smag. Stole er et vigtigt designelement ved et bryllup og bidrager i høj grad til den overordnede atmosfære. Ved at leje stole, der er specielt designet til bryllupper, kan du sikre en sammenhængende æstetik og sørge for, at dine gæster har behagelige siddepladser under hele ceremonien og receptionen. Det er sandsynligvis også billigere end at købe – så undersøg det nærmere, og sørg for, at din særlige dag ser bedst ud!

Er bord og bænkesæt en god ide?

Ja – Bord og bænkesæt er de sidste par år blevet mere og mere populært, da det er rigtig flot at kombinere det rå trælook med elegant service. Til bryllupper vil folk ofte have noget unikt. Vi tilbyder udlejning af både bordbænke og borde. Vi har et bredt udvalg af forskellige størrelser og stilarter at vælge imellem, så du kan finde noget, der passer til ethvert rum og enhver stil. Vores bordbænke kommer i slidstærke materialer, der kan tåle kontinuerlig brug. De er nemme at folde sammen og flytte rundt på efter behov. Desuden tilbyder vi levering og opstilling, så det er så nemt som muligt for dig. Du vil blive imponeret over kvaliteten af vores udlejningsmøbler – hver bænk bliver inspiceret for holdbarhed, før den forlader vores lager. Så lej med tillid – værter med vores bord/bænke efterlader altid et uforglemmeligt indtryk.

Hvad med underlaget, når jeg skal leje borde og stole?

Underlaget er vigtigt, og hvis der er hårdt underlag, kan alle vores borde og stole benyttes.

Det er lige blevet nemmere at finde den rigtige stol til dit arrangement! Fra polstrede stablere til borde/bænke og caféstole kan du være sikker på en komfortabel siddeoplevelse med vores udvalg af muligheder. Har du brug for noget, der ikke bukker under for at synke ned i græs eller grus? Vores foldestole og bord/bænkesæt med større ben/fødder er ideelle, da de giver mere stabilitet på mindre stabile overflader – perfekt til teltudlejning og udendørs arrangementer.

Hvem sørger for levering og afhentning?

Vi leverer lige til døren på hele Sjælland.

Vi har lager i Greve mellem Køge Bugt motorvejen og Holbækmotorvejen, så det er nemt for os at komme rundt på hele Sjælland. Vi er tæt på både København, Holbæk, Køge, Roskilde, Solrød, Ishøj, Vallensbæk, Brøndby, Glostrup, Frederiksberg, Amager, Ballerup, Gentofte, Hellerup, Charlottenlund og Lyngby mfl. Du er også meget velkommen til at afhente borde og stole direkte på vores lager lige uden for Greve, såfremt du kan stable stolene og spænde bordene fast, så de ikke glider rundt i bilen/den lukkede trailer.

Lejer I også Festtelte og Partytelte ud?

Selvfølgelig! Vi lagerfører et bredt udvalg af partytelte og telte til at opfylde ethvert behov, du måtte have til et kommende arrangement. Uanset om du skal holde en lille sammenkomst i baghaven eller være vært for en stor fest, sørger vi for det rette “lokale” til dette. Vores team af venlige fagfolk vil mere end gerne matche dig med det perfekte partytelt eller festtelt, der passer til størrelsen og stilen af dit arrangement. Vi ved, hvor vigtigt det er at sørge for, at dine gæster har det godt, så lad os hjælpe med at sikre, at de har et festlokale, de vil nydeat være i.

Vi er selvfølgelig medlem af brancheforeningen for Danske Festudlejere