Teltudlejning i Greve – lige om hjørnetteltudlejning i Greve

Vi udlejer partytelte i forskellige størrelser til blandt andet Greve. Hvad enten du skal holde konfirmation, svendegilde, bryllup eller “bare” en havefest, så står TeltTilFest.dk klart til at hjælpe dig, med at skabe nogle gode rammer om festen, ved at tilbyde teltudlejning i Greve Du kan leje de følgende størrelse telte hos os – Med eller uden opsætning: Desuden har vi løsningen så vi kan skræddersy et telt til Jer. Vi har telte fra 3 meter i bredden op til 9 meter og næsten så langt som i ønsker. Se mere under vores “Telte med opsætning”

Gør festen lidt bedre

Når du lejer telt hos os, har vi altid nogle gode pakketilbud du kan vælge mellem. I de pakker er alt inkluderet: Telt, gulv, borde og stole. Med gulv i teltet, så forsvinder varmen ikke ned i jorden, og fugten trækker ikke op i teltet. Ud over det har du muligheden for at leje lyskæder samt varmeblæsere, så festen kan fortsætte ud på de sene aftentimer.

Afhentning og Levering tæt på Greve

Som udgangspunkt sørger du selv for afhentning, opsætning, nedtagning samt aflevering. Alle dele til vores telte er tydeligt markerede, så det er nemt for 2 personer at sætte det op, det tager ca 2 timer, afhængig af teltets størrelse. Vores lager ligger i Tune, så der er ikke langt at køre hvis man skal holde en hyggelig havefest. Lejeperioden er fra onsdag aften til mandag aften, så der er god til til opstilling, og man skal ikke skynde sig med at pakke telt sammen lige efter festen, man kan gøre det i et roligt tempo, og samtidigt sørge for, at teltet ikke er vådt når det pakkes sammen.

Vi er aldrig mere end et opkald væk.

Står du med et problem under lejeperioden, så er vores telefoner altid åbne. Vi vil altid forgøge at finde de bedste løsninger for vores kunder, så de får en vellykket fest. Vi står gerne til rådighed når du ønsker teltudlejning i Grevekontakt os allerede i dag for et tilbud.