Alexa Seleno
@alexaseleno

Leje af tallerkener 

Nyd festen med leje af flotte tallerkener

Hos TeltTilFest.dk tilbyder vi et bredt udvalg, når du ønsker leje af tallerkener – perfekte til enhver festlig lejlighed. Vores sortiment spænder fra klassisk hvidt porcelæn fra Lyngby porcelæn til klassiske tidsløse tallerkener, som kan bruges til alle lejligheder. Uanset om det er bryllup, konfirmation, fødselsdag, barnedåb, babyshower, havefest, julefrokost, firmafest eller et andet event, har vi tallerkener, der passer til din begivenhed.

Vi tilbyder også leje af glas, bestik, borde og stole, leje af telte, lyd og lys, Div. eventudlejning, samt udlejning af toiletvogne.

 

Bestil online, eller giv os et kald på 71998969.

Leje af tallerkener (1)

Stort udvalg ved leje af tallerkener

Vores tallerkener kommer i forskellige stilarter, herunder middagstallerkener, forretstallerkener, desserttallerkener, og nogle sæt kan endda suppleres med skåle og serveringsfade. Blandt vores udvalg finder du tallerkener fra anerkendte producenter som Rosendahl Design, Lyngby Porcelæn, RAW by Christiane Schaumburg Müller, flotte vaser fra Specktrum og House Doctor. Ved leje af tallerkener til dit event, er det nemt at få det hele til at se elegant ud.

Tallerkener uden kalk- og saltpletter

En stor fordel ved leje af tallerkener hos TeltTilFest.dk er, at alle vores tallerkener bliver vasket op i salt- og kalkfrit vand, hvilket betyder at der ikke er kalk- eller saltpletter på dem. Så du er altid sikker på rene og pletfrie tallerkener, når du lejer hos os. En anden fordel ved at leje tallerkener hos TeltTilFest.dk, er at vi har tilstrækkelige mængder til selv de største arrangementer. Vores Instagram-side er altid opdateret med de nyeste tilføjelser og inspiration til borddækning.

Udtrykket er vigtigt ved leje af tallerkener

Når du vælger leje af tallerkener, skal du overveje hvilket udtryk du ønsker for din begivenhed. Uanset om du ønsker et traditionelt og elegant look med klassisk hvidt porcelæn eller en mere moderne og unik borddækning tilføjet noget rustikt eller farverigt, kan vi hjælpe dig med at finde den perfekte løsning. Tilføj et personligt præg ved at mixe og matche fra vores forskellige stel.

Hvad skal du ellers bruge til din borddækning?

For at fuldende din borddækning, tilbyder vi udover leje af tallerkener, også udlejning af flotte krystal drikkeglas, der komplementerer tallerkenerne smukt. Kontakt os for yderligere information og forslag til borddækningen. Vi tilbyder også udlejning af glas, stole, borde, bestik og andet service, alt sammen for at hjælpe dig med at skabe det perfekte bordarrangement.

Leje af tallerkener (2)