Alexa Seleno
@alexaseleno

Highball glas 45 cl vand/drinks

kr. 9,00

Leje af Highball glas 45 cl.

Det er leje af highball glas, der kan gøre en forskel til din fest/event, når din felfortjente drink skal nydes. Måske har du lyst til en lækker gin og tonic? Hvis det er tilfældet, er et highball glas det perfekte valg, da det netop er designet til servering af drinks som gin. Det fantastiske ved disse glas er, at de er fremstillet i en moderne form for krystal, der er blevet meget populær.

Lej disse smukke glas til din næste fest eller event og imponer dine gæster med både design og funktionalitet.

Highball glas er ideelle til en række forskellige drinks, men de er især velegnede til gin/tonic, mojito, og andre mixede drikkevarer. De kræver nemlig lidt ekstra plads i glasset. Deres høje og slanke design gør dem perfekte til at holde din drink kølig. Samtidig præsenteres drinken på en indbydende måde.

Når du lejer highball glas, kan du være sikker på, at dine drinks vil se lige så godt ud, som de smager.

Leje af highball glas er også en praktisk og økonomisk løsning, især hvis du planlægger et større arrangement. Ved at leje glas undgår du omkostningerne ved at købe et stort antal glas. Glas som du måske kun vil bruge en eller to gange. Desuden slipper du for rengøringen, da de vi hos TeltTilFest.dk selvfølgelig tager opvasken. Du kan derfor fokusere 100% på festen og være vært for dine gæster.

Højde 16,1 cm,

Ø 7,8 cm

Kategori:

Du kunne også være interesseret i...