Studenterfest i jeres have – Lej telt, borde og stole hos os

Hold studenterfest i jeres egen have
studenterfest

Vi udlejer festtelte i forskellige størrelser til når folk eksempelvis skal holde en studenterfest.
TeltTilFest.dk står klar til at hjælpe dig, med at skabe nogle gode rammer om festen, ved at tilbyde teltudlejning til en uforglemmelig studenterfest

Du kan leje de følgende størrelse telte hos os – med eller uden opsætning:

Desuden har vi løsningen så vi kan skræddersy et telt til studenterfesten. Vi har telte fra 3 meter i bredden op til 9 meter og næsten så langt som i ønsker. Se mere under vores “Telte med opsætning”

Gør jeres studenterfest lidt bedre

Når du lejer telt hos os, har vi altid nogle gode pakketilbud du kan vælge mellem. I de pakker er alt inkluderet: Telt, gulv, borde og stole.
Med gulv i teltet, så forsvinder varmen ikke ned i jorden, og fugten trækker ikke op i teltet.
Ud over det har du muligheden for at leje lyskæder samt varmeblæsere, så festen kan fortsætte ud på de sene aftentimer.
Selvom vi er i sommermånederne, så betyder gulv kombineret med en vamekilde rigtig meget. En god studenterfest varer jo typisk til langt ud på natten, og der er det en god hjælp til at holde varmen i teltet.

Afhentning og Levering

Som udgangspunkt sørger du selv for afhentning, opsætning, nedtagning samt aflevering. Alle dele til vores telte er tydeligt markerede, så det er nemt for 2 personer at sætte det op, det tager ca 2 timer, afhængig af teltets størrelse.

Vores lager ligger i Tune tæt på Greve,
Lejeperioden er fra onsdag aften til mandag aften, så der er god til til opstilling, og man skal ikke skynde sig med at pakke telt sammen lige efter festen, man kan gøre det i et roligt tempo, og samtidigt sørge for, at teltet ikke er vådt når det pakkes sammen.

Vi er lige ved telefonen.

Står du med et problem under lejeperioden, så er vores telefoner altid åbne.
Vi vil altid forsøge at finde de bedste løsninger for vores kunder, så de får en vellykket fest hver gang.

Vi står gerne til rådighed når du ønsker teltudlejning til jeres studenterfest – kontakt os allerede i dag for et tilbud.