Er du ét af mange par, der skal giftes til sommer, og ønsker du det perfekte bryllup med telt i haven under sommerens solstrejf. Så giver vi dig her en række gode råd med på vejen.

Har du været på knæ og fået bekræftet, at din kærlighed er gensidig fra din bedre halvdel? I skal giftes og holde dertilhørende stor fest for familier og venner. Uanset om I drømmer om en afslappet eller en stor fest i haven eller på et udendørsareal, så vil et bryllup medføre mange beslutninger, som I skal blive enige om, når I skal holde bryllup i telt.

Der vil være en masse overvejelser, som I naturligvis skal gøre jer, når I beslutter jer for at holde bryllupsfesten i et telt fremfor indendørs. Vejrudsigten er en faktor, som I ikke rigtig kan bestemme over, men I kan tage stilling til, hvad I ønsker at gøre såfremt vejret ikke er med jer. Dernæst er det vigtigt, at I har plads nok til alle de gæster, som I ønsker skal deltage i jeres store dag. Normalt siger man, at cirka en kvadratmeter per gæst er tilstrækkeligt, men det kan variere efter, hvor meget luft I ønsker at have i rummet. Det er altså afgørende at finde et telt, der matcher antallet af gæster og ikke mindst måden, hvorpå I vil indrette teltet.

Du kan leje de følgende størrelse telte hos os – Med eller uden opsætning:

Desuden har vi løsningen så vi kan skræddersy et telt til konfirmationen. Vi har telte fra 3 meter i bredden op til 9 meter og næsten så langt som du ønsker. Se mere under vores “Telte med opsætning”
Når du lejer telt hos os, har vi altid nogle gode pakketilbud du kan vælge mellem. I de pakker er alt inkluderet: Telt, gulv, borde og stole.

De perfekte rammer til bryllupsfesten

Når I er begyndt at skabe de rammer, som I synes, passer perfekt til jeres bryllup, så kan I begynde at planlægge den bedst mulige festoplevelse for jer og jeres gæster. Rammerne kan eksempelvis være et moderne festtelt i en neutral hvid farve med store vinduer. De har ofte en god og kraftig kvalitet, så det kan stå imod eventuelt dårligt dansk sommervejr. For at det ikke ligner et helt almindelig festtelt, kan I udsmykke det med en masse lækkert og eksklusivt, såsom innerliner i loftet, hvilket er et stof der giver et flot look.

Belysning er også et emne, når det kommer til de perfekte bryllupsrammer i et festtelt. Vælger I at gå med innerliner, så kan I med fordel hænge lyskæder mellem teltdugen og stoffet i loftet, så I giver gæsterne en følelse af at være under en smuk stjernehimmel. En anden mulighed er at vælge et festtelt med faste sider og indbyggede døre, så gæsterne får en fornemmelse af at være indendørs i en ægte festsal.

En god tommelfingerregel ved bryllupper er ikke at begrænse sig for meget, når det kommer til komfort og udseende. Det sidste man ønsker, er at fortryde indretningen og looket på ens festtelt efter sit bryllup. De fleste foretrækker at gå efter et pænt og neutralt look, så du selv kan præge udseendet i den retning, som I ønsker.

Når det gælder komfort, så er det især vigtigt at vælge stole, der ikke blot er nydelige at kigge på, men også er gode at sidde I. Både jer selv og jeres gæsters numser vil blive godt træt af situationen, hvis de skal sidde på ukomfortable sæder under en hel bryllupsmiddag. I kan se vores udvalg af stole her.

De fire gyldne råd

Der er fire gyldne råd, når det gælder forberedelsen af dit bryllup.  Lav et realistisk budget, og prioriter herudfra, hvad der er vigtigst. Skriv løbende jeres tanker ned på en liste, så I kan huske det i den kaotiske planlægning. Sørg for at bestille maden fra et sted, som I har tillid til, og sørg for at være i god tid, når I blandt andet inviterer jeres gæster.

Med et realistisk budget kan I nemlig nemmere nedprioritere ting, når I er begyndt at planlægge jeres bryllup. Man kan med god grund ikke altid have råd til det hele, og derfor er et budget en god måde at holde sig indenfor en rækkevidde, som I har råd til. Tiden er knap, når I planlægger, og I kan meget hurtigt glemme ting og sager. Derfor kan I med fordel lave en liste, som I forholder jer til løbende.

Til sidst er det både vigtigt at være i god tid, når I skal invitere gæster, men også når I skal bestille festtelt, sted og mad. Gæsterne skal have tid til at notere datoen i kalenderen i god tid, og maden er så vigtig for jeres oplevelse, at I er nødt til at være i god tid og booke teltet hos Telttilfest.dk. God mad er et krav, hvis jeres festmiddag skal blive en succes.

Afhentning og Levering

Som udgangspunkt sørger du selv for afhentning, opsætning, nedtagning samt aflevering. Alle dele til vores telte er tydeligt markerede, så det er nemt for 2 personer at sætte det op, det tager ca 2 timer, afhængig af teltets størrelse.

Vi står gerne til rådighed når du ønsker teltudlejning til jeres bryllup – kontakt os allerede i dag for et tilbud.